vrijdag 30 september 2011

Getagd


 
Ik ben getagged door Mimimoek en zal in zo maar 10 punten meer over mijzelf vertellen:
 1. Naam van deze blog… Ik zocht iets internationals en al sinds de wetenschappelijke televisieserie “Een schitterend ongeluk” van Wim Kayzer  (1993) heb ik iets met het Shakespeare citaat uit de Tempest (Act 4, scene 1). Daar zegt Prospero, de Prins van Napels, “We are such stuff as dreams are made on and our little lifes are rounded with a sleep” . Het citaat had ik zelfs in mijn vorige huis op de slaapkamermuur geverfd, zodat ik er iedere dag wakker mee werd. Op deze blog vind je allerlei stuff, dreamstuff om precies te zijn. Het mooie van internet vind ik het gratis delen van informatie, vandaar dat ik tutorials deel.
 2. Ik ben dol op de seizoenen. De winter met sneeuw en ijs. Met een sjaal en wollen muts naar buiten luisteren naar het gedempte geluid als het heeft gesneeuwd. Moet je maar eens luisteren,  alles klinkt dan anders, vooral s’morgens vroeg. De lente met de voorjaarsbloembollen en het groen wat overal weer tevoorschijn komt, begeleidt door een heerlijk voorjaarszonnetje. Geniet je daar ook zo van? De zomer met heerlijk buiten eten en genieten van de eigen gekweekte bloemen in de tuin. Op een zwoele avond lang buiten zitten tot het donker wordt, een boek lezend bij kaarslicht. En de herfst met de schitterend verkleurde bladeren en de oogst van vruchten. Kastanjes, eikels, beukennootjes, bessen en rozenbottels. En natuurlijk de mooie paddenstoelen! Alle seizoenen zijn mij even lief.
 3. Ik werk fulltime mee aan het bouwen van een nieuwe kleine bank in NL. Op de BPM (Business Process Management) afdeling. Ik kan er uren over vertellen want het is interessante materie, kort samengevat zijn we interne consultants.
 4. Ik ben autodidact naaister, oftewel veel is zelf aangeleerd. 2 jaar geleden gaf ik een aquarelworkshop aan de vriendinnen van de dochter van vriendin A. Het was een verjaardagsfeestje. Als tegenprestatie heb ik A gevraagd mij nu eens te leren hoe een naaimachine werkt. Zij heeft gouden handen en maakt de mooiste dingen. Haar uitleg heeft mij zo enthousiast gemaakt dat ik inmiddels deze blog heb en onze zolder is omgebouwd tot “naaiatelier”… 
 5. A en ik komen zo gemiddeld 1 x per 2 weken samen om te handwerken, inmiddels heb ik daardoor ook ander handwerk ontdekt zoals Haken en Borduren.
 6. Ik speel saxofoon in een Harmonieorkest. Ik heb een Alt en een Sopraan Sax. Als jullie ook muziek maken, weten jullie hoe leuk dat dat is! Binnenkort ga ik meedoen met een heus saxofoonorkest, weer een nieuwe uitdaging.
 7. Al sinds mijn vroege jeugd hou ik van tekenen en schilderen. Momenteel  vooral aquarel . Dit is een snelle techniek is, het moet in 1 x keer goed, het is transparant, wel met lagen maar je kan niet maskeren. Ik zit op les, en schilder zo 1 x per week, omdat het er thuis anders niet van komt.
 8. Taarten bakken (en koken in het algemeen) is een andere hobby.  Daarom zullen op deze blog ook wel eens etenswaren voorbij komen. 
 9. Net als zoveel bloggers droom ik wel eens van een eigen etsy-shop, waar liefhebbers mijn handgemaakte producten kopen…
 10. En tot slot het belangrijkste, ik ben gelukkig getrouwd met Mr Dreamstuff, die van de stropdassen. Mijn naam is Janet en 39 is mijn leeftijd.
Wil je ook getagged worden? Laat het weten! Plaats een reactie onder dit bericht.
 ---
I’m tagged, and was asked to tell more about myself with 10 different subjects. Above you find my story, please use google-translate to translate the Dutch words into you own language. If you want me to translate it for you, please let me know.

1 opmerking:

 1. Poeh,wat een interessante baan heb jij Janet!Logisch dat je ontspanning zoekt in je hobby's erg leuk om wat persoonlijks over je te lezen,ik vond je nl.tamelijk mysterieus vandaar dat ik je heb getagged, bedankt en fijn weekend Gr.Linda

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een reactie achter wilt laten! Ik lees alles en ben nieuwsgierig naar je commentaar en mening.

Thanks for leaving a comment! I read everything and like to know your comments and opinions.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...