zondag 5 november 2017

Recycle kaarten - Cards


Ik ben dol op tijdschriften, maar kan ze niet zo goed weggooien. Voelt als zonde... Maar om ze allemaal te bewaren, daar heb ik geen ruimte voor. Daarom laat ik ze meestal circuleren onder familie en vrienden. Zo hebben veel meer leesplezier ervan. 
En als ze dan na drie-kwart jaar weer bij mij terugkomen, dan verknip ik ze meestal. Mooie plaatjes krijgen een tweede leven. Ik vouw ze tot enveloppen (als het hele pagina's zijn)  of verwerk ze tot kaarten. 

Schitterend, toch?

Wat doe jij met oude tijdschriften?


---

I love magazines, but can not throw them away. That's why I usually circulate them among family and friends. So there is much more reading pleasure for everyone. And if they return to me after three-quarter year, I usually cut them up. Beautiful pictures get a second life. I fold them into envelopes (if they are entire pages) or turn them into cards.

Nice, right?

What do you do with old magazines?

2 opmerkingen:

  1. Er zijn dus meer mensen die er moeite mee hebben om tijdschriften weg te doen. Je hebt er mooie kaarten van gemaakt!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie kaarten heb je er van gemaakt!
    Ik knip dingen die ik mooi vind uit en stop ze dan in een ordner. Zo heb ik op interieur gebied een schutblad voor elk vertrek in huis om inspiratie op te doen. Zo heb ik ook een ordner voor de tuin, vrije tijd, haken en DIY' S. Heerlijk om daar zo nu en dan in te neuzen en inspiratie op te doen.

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een reactie achter wilt laten! Ik lees alles en ben nieuwsgierig naar je commentaar en mening.

Thanks for leaving a comment! I read everything and like to know your comments and opinions.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...