zaterdag 23 februari 2013

bitterkoekjes - macaroons


met dank aan Rudolphs Bakery !

en we likten onze vingers erbij af
---
and yes, we feasted... ;)

---
P.S.: het deeg is wel wat uitgelopen en de koekjes plat geworden.... Hebben jullie ervaring hoe je er echte bolletjes van maakt? Eerst de eiwitten kloppen tot stevig schuim voordat je het aan de rest gaat toevoegen? Iemand een idee?

3 opmerkingen:

  1. mmm ziet er heerlijk uit ! Als je de eiwitten opklopt zijn ze normaal hoger en ronder.
    Ben wel wat jaloers want ik zou nu al te graag zo een bordje voor mijn neus hebben staan ;)

    groetjes charlotte

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @ charlotte: Dankjewel, dan ga ik dat de volgende keer proberen!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. gewoon eerst je eiwitten opkloppen ( met suiker) en dan je gemixte producten er zachtjes onderspatelen dat het luchtig blijft. Zo maak ik die altijd ;)

    groetjes charlotte

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een reactie achter wilt laten! Ik lees alles en ben nieuwsgierig naar je commentaar en mening.

Thanks for leaving a comment! I read everything and like to know your comments and opinions.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...