zondag 13 mei 2012

Moederdagtassen - Mothersdaybags

Voor de moeders maakte ik dit jaar tassen voor de dagelijkse boodschappen. Niet te groot maar ook niet te klein want dagelijks wordt er best het één en ander gekocht...


Ik zag hier dit leuke aardbeienstofje en vond het direct iets voor tassen. Het was erg breed dus met een halve meter had ik genoeg voor twee tassen. Ik maakte met koord en rode stof zelf paspelband voor de randen. De binnenkant is gemaakt van dik canvas dat zorgt voor stevigheid. Er is een zak met een rits in verwerkt (voor de portemonnee) en een losse zak van aardbeienstof voor de mobiel of de bril.


---


I made bags for the mothers this year. It are bags for the daily groceries. Not too big but also not too small because sometimes they buy a lot daily...

The strawberry fabric was bought here. It is very wide, so with half a meter I had enough for two bags. The interior is made of thick canvas, it makes the bags firm. Inside a pocket with a zipper to store a wallet and a pocket made from strawberry fabric for a cellphone or glasses.

14 opmerkingen:

Saskia Middel zei

Die zijn erg mooi geworden, daar zullen de moeders content mee zijn :)

wannesraps zei

de mama's zullen blij zijn!!! Mooie tassen: aardbeistofkes is echt iets voor tassen!!
Maren

MiM zei

Superleuk gemaakt!!! Liefs MiM

Dans en Grietje zei

Waauw! Heel sjiek, perfect kado!

Marina zei

Wat een prachtige tassen! Daar wil je zo mee naar de markt om kilo's aarbeien :0)

Else zei

Heel mooi!!
x
Else

Happy in red zei

Superleuk zeg!!
Esther.

Jeanneke zei

Zomerkoninkjes voor Koningin-moeders!

Miss Creatuurtje zei

En de mama's zeker blij, mooi!

Maaks-Els zei

Wow te gek zeg!! Wat een gave stof, ben er helemaal weg van! Als ik nog eens in Rotterdam ben ga ik zeker ook even daar kijken.

Angélique zei

Die zijn leuk!
Je hebt ze ook erg netjes gemaakt, daar zijn ze vast heel erg blij mee!

mieke zei

Ze zijn heel erg leuk.

Jeanine zei

Zulke mooie tassen! En zo netjes afgewerkt. Zo eentje zou ik ook wel willen. De moeders die ze kregen zullen heel content zijn denk ik.

Groetjes,
Jeanine

Jos zei

wat een mooi en persoonlijk cadeau voor moederdag! en dat rode paspelband erbij is echt super en wat een mooie afwerking.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...