zondag 10 september 2017

Noten koekjes - Nut Cookies


Ingrediënten:
90 gr zachte boter
50 gr bruine basterdsuiker
2 theelepels vanillesuiker
100 gr bloem
Koekkruiden en Kaneel
Gehakte noten (ik gebruikte pecannoten)


Kneed de ingrediënten (behalve de noten) tot een deeg. Vorm een deegrol, verpak in plastic en leg in de koelkast.


Hak de noten fijn en haal de deegrol uit de koelkast en rol het deeg door de noten. Druk de noten goed in het deeg aan de buitenkant. Verpak weer in het plastic en leg tenminste 1 uur in de koelkast. Snij de gekoelde deegrol in plakken en bak in de oven op 170 graden celsius voor 15 minuten. Laat de notenkoekjes afkoelen op een rek.

En eten maar!

--- 

Ingredients:
90 g soft butter
50 gr brown castersugar
2 teaspoons vanilla sugar
100 g flour
Mixed spices and cinnamon
Chopped nuts (I used pecans)


Mix the ingredients (except the nuts) into a dough. Form a roll and wrap it plastic. Put in the refrigerator. Chop the nuts. Roll the dough through the nuts. Press the nuts well in the dough on the outside. Pack again in the plastic and put in the refridgerator for at least 1 hour. Slice the chilled roll and bake the slices in the oven at 170 degrees celsius for 15 minutes. Let the cookies cool down on a rack.

Enjoy!

1 opmerking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...