vrijdag 5 oktober 2012

op de bus!

 
 
 
Mijn SHAS pakket is zojuist op de post gegaan! En nu maar hopen dat de ontvanger er blij mee is. Ik heb in iedergeval veel lol gehad met het maken van de spulletjes.
 
Het pakketje gaat naar Belgie. Er mochten 17 postzegels op geplakt worden, en dat paste eigenlijk niet zo goed, dus maar rondom het adres gedaan.... Ik vind postzegels altijd veel leuker dan zo'n geprinte sticker met een bedrag erop.
 
En jij?
 
Hoe gaat het met je Secret Autumn Handmade Swap?

11 opmerkingen:

 1. OOh wauw, wat een mooi pak ! en ik woon in België, dus misschien ?????
  Dan zouden de postzegelverzamelaartjes hier alvast superblij zijn!
  Spannend!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb de mijne ook juist op de post gedaan. Ik heb mijn pakketje al ontvangen dus deze doos is al zeker niet voor mij

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ook hier heb ik het pakketje net op de bus gedaan..geen postzegels geplakt..ook transport België, dus maar even laten wegen en etiketje op laten plakken. Voldaan gevoel(beetje leeg ook); was erg leuk om mee bezig te zijn!
  Mijn pakketje heb ik al..is nog steeds genieten.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat spannend! Dan issie niet voor mij... Ik zit hier op de mat te wachten! (Niet echt hoor, ga lekker een weekendje naar Maastricht, zul je zien dat het pakketje dan juist aan komt!) Liefs MiM

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauwie ik woon ook in België ... zou dat prachtige pakje voor mij zijn???

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nog even wachten en als het is bezorgd weten we wie de ontvanger is....

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wauw, jij bent snel. De schrik sloeg me om het hart...het is toch pas de 15de? Ja gelukkig. Ik heb overigens ook al mijn pak binnen! Prachtig. Ik zal het haar ook even melden. Ikzelf heb echt tot de 15de nodig...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. De mijne is ook vertrokken,helaas wel met zo'n lelijke plakker van 7,20 euro :) Ik had beter in mooie postzegels geinvesteerd.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Jiehaaa!!! Ik ben ook voor de postzegels gegaan ;-). En ik had helemaal de daver op het lijf toen ik het pakje had afgegeven op de post. Ik had je laten weten dat ik een beginner ben en vroeg of ik het mocht proberen. Daarnet las ik net een schitterend leuke reactie op mijn blogje! Zalig! Dank je wel!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Jouw pakket ziet er aan de buitenkant al mooi uit, laat staan wat er in zit! Ik heb de swap zelf nog niet ontvangen maar de maakster heeft me wel ontzettend-belachelijk-nieuwsgierig gemaakt door een kaartje vooruit te sturen... (wat ik dus wel echt heel erg leuk vind haha)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik heb een geweldig pakketje aangekregen! Werd er echt blij, blij, blij van =) En het heeft me in elk geval al inspiratie gegeven voor de volgende swap! Dit doe ik zeker nog eens!

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een reactie achter wilt laten! Ik lees alles en ben nieuwsgierig naar je commentaar en mening.

Thanks for leaving a comment! I read everything and like to know your comments and opinions.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...