Laat de Sint morgen maar komen, wij zijn er hier klaar voor...
Voor het eerst gevulde speculaas gebakken. Koekjes beslag met speculaaskruiden, amandelspijs (met een geklutst ei er door heen), het koekjes beslag tot een lap uitrollen, de amandelspijs er op, dichtvouwen, amandelen erin duwen, afstrijken met geklutst ei en een half uur bakken in de oven op 155 graden.
En nu maar hopen dat het morgen smaakt voor de televisie....
En let op: morgen is er hier een Give-Away i.v.m. het driejarig bestaan van deze blog. Hou het dus in de gaten!
---
The Saint can come tomorrow, we are ready!
I've made "filled speculaas" for the first time. Cookie dough with special "speculaas-herbs", almond paste (with a egg mixed through it). Roll the dough, put the almond paste inside, fold it together, put some almonds on top and apply a thin layer of beaten egg on top. Bake it in the oven for half an hour at 155 degrees celsius.
And now we hope that it will taste good tomorrow when we watch the Saint's arrival at the television....
Note: Tomorrow there will be a give away at this blog to celebrate it's 3 year existence.
Mmmm lekker....ziet er goed uit hoor!!
BeantwoordenVerwijderenvanaf de foto ziet het er erg eetbaar uit dat gaat vast goedkomen ♥ ...wowww 3 jaar alweer zeg!!!
BeantwoordenVerwijderenliefs jenneke
Ziet er lekker uit. Mm misschien ook nog dit jaar mrt de kids maken.
BeantwoordenVerwijderenGroetjes Lia
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
BeantwoordenVerwijderenLiefs Danielle
Het ziet er lekker uit, veel plezier morgen!
BeantwoordenVerwijderenHmmm, dat ziet er heerlijk uit! Ook al gelooft mijn dochter niet meer, we zitten morgen toch voor de buis hoor (althans ik, haha)
BeantwoordenVerwijderenwij eten morgen zelfgebakken oliebollen......heerlijk.......
BeantwoordenVerwijderenI❤ Sinterklaas!!! Zier er verrukkelijk uit! Fijn weekend!
BeantwoordenVerwijderen