maandag 10 juni 2013

Granny update (2)alle squares aan elkaar en een rand eromheen... nu nog gaan vastmaken op stof om een kussenhoes te maken.... hebben jullie ervaring hiermee? Tips?

---

all squares are finished and crocheted together, made a border... now I have to attach it to fabric to make a cover... do you have experience with that? Suggestions?

7 opmerkingen:

BY JM zei

Ik heb het op 2 manieren geprobeerd en over deze manier ben ik het meest tevreden: kussenhoes naaien haakwerk er tegen en met de hand vast zetten langs de rand.
Succes, het is wel een heel mooi lapje geworden en zal vast ook een prachtig kussen worden!

Amarins zei

WAt is ie gaaf, echt super mooi. Helaas heb ik geen tips voor je.
groetjes, Amarins

't Glimmenhofje zei

Leuk motief en lekker fleurig zo! Ik zou ook gaan voor de met de hand aannaaien van de haaklap op stof. Ben bang dat je het niet zo lekker onder de naaimachine door krijgt. Heb het zelf nog nooit geprobeerd omdat ik met de hand naaien veiliger vond. Was bang mijn werk te verpesten... Succes! Hartelijke groet, Joyce.

Loraine de Brouwer zei

Supermooi zeg!
Ik heb geen ervaring dus kan je niet helpen, ben wel benieuwd naar het volledige eindresultaat!

Liefs *TwinklezCreations

Patricia Smit zei

Sorry, geen tips maar ik vind het al ontzettend mooi. Hou erg van deze kleurencombinatie, dus het vastzetten zal je ook gaan lukken!

Dreamstuff zei

@ alle dames hierboven: bedankt voor de tips, door jullie aanraden ga ik met de hand proberen.

Maaks-Els zei

Heel mooi gehaakt! Ik heb mijn haakwerkjes met de hand genaaid op een gekleurd kussen van 50x50 van Ikea. Deze kussens heb ik vooraf bijgevuld, want ze waren heel plat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...